V čom je FiberShake iný?

V čom je FiberShake iný? - activefibershake

Ďalší nový shake, tentokrán ale pekne zabalený?

Veru nie!
😉

Teraz vám prezradíme, v čom je FiberShake iný, ako iné produkty dostupné na trhu.🏆

Jedinečná kombinácia troch druhov vláknin a bielkovín🥗


Pre zdravé fungovanie črevnej flóry sa odporúča prijať 30 g vlákniny denne. Podľa výskumov však priemerný človek riadiaci sa západným spôsobom stravovania konzumuje sotva 15 g vlákniny denne.😱

Jedna dávka FiberShakeu obsahuje 10 g vlákniny, navyše z troch rôznych, starostlivo vyberaných zdrojov vlákniny.

Takto môžete konzumáciou jedinej dávky FiberShake-u pokryť 1/3 odporúčanej dennej dávky vlákniny, to znamená, že vyhladovanej črevnej flóre dodáte 10 g vlákniny priateľskej k črevnej flóre.

Týchto 10 g môžete pokryť napríklad aj konzumáciou 0,5 kg brokolice, no v uponáhľaných dňoch je toto asi takmer nemožné vyriešiť v rámci jedného stravovania, však?🥦

Okrem toho, vďaka tomu, že základ FiberShake-u tvoria srvátkové proteíny, okrem 10 g vlákniny - v závislosti od zvolenej príchute - skonzumujete aj  18-20 g bielkovín prémiovej kvality. Takto môžete jedným neskutočne lahodným dezertom priateľským k črevnej flóre nahradiť hoci ja jedno hlavné jedlo!😋

Activé FiberShake, okrem toho že vyživuje črevnú flóru, obsahuje vďaka 18 g bielkovín v jednej dávke aj esenciálne aminokyseliny.
 

Používame výlučne prírodné zložky🌱


FiberShake, na rozdiel od mnohých iných bielkovinových práškov, neobsahuje žiadne syntetické zložky.

Nepoužívame ani syntetické farbivá, dokonca ani umelé sladidlá!

Napríklad FiberShake s jahodovou príchuťou záskal svoju očarujúcu farbu vďaka cviklovému prášku a obsahuje výlučne nízkokalorické sladidlá priateľské k črevnej flóre.

FiberShake pripravujeme s výlučne prírodnými sladidlami, priateľskými k črevnej flóre, erythritolom, stéviou a 1 g pridaného cukru. 😋


Prečo nepoužívame umelé sladidlá?

Trvali sme na tom, aby každý jeden náš produkt bol priateľský k črevnej flóre, preto na našom zozname zakázaných prísad figurujú umelé sladidlá na prvom mieste!

Väčšina umelých sladidiel iba "prebehne" tráviacim systémom, a vylúči sa z organizmu nestrávená.

Najnovšie výskumy však poukazujú na to, že tieto prípravky dokážu zmeniť bakteriálnu flóru čriev, čím môžu spôsobiť zdravotné problémy.

Nedávno vykonaný americký výskum napríklad potvrdil, že už aj 12 týždňov konzumácie sukralózy dokáže znížiť počet črevných baktérií o 50%.

Počet „dobrých” baktérií nedosiahne pôvodné množstvo ani po nasledujúcich 12 týždňoch bez umelých sladidiel.

👉O škodlivých účinkoch umelých sladidiel na črevnú flóru si môžete prečítať podobnejšie v našom článku:

https://activefibershake.sk/blogs/blog/preco-nepouzivame-umele-sladidla 


Kvalitné zložky, fantastická chuť

My sa neuspokojíme s dobrým, my chceme zo všetkého to najlepšie.

Skvelým príkladom na to je FiberShake s príchuťou Peanut Butter, ktorý pripravujeme z prášku skutočného arašídového masla.

Malé tajomstvo zo zákulisia príchute arašídového masla: Keď sme si vysnívali túto verziu, chceli sme dosiahnuť chuťový zážitok, ako keby ste si pochutnávali skutočné arašídové maslo. Preto sme po prvom kole ochutnávky testovali produkty ďalších 4 spoločností, distribujúcich prášok z arašídového masla, kým sme našli ten pravý! 🥜

V prípade príchute Caramel Frappé používame skutočnú kávu arabica, ako v krajine najlepšej kávy! Takto si môžete vychutnať skutočne krémové frappe dochutené štipkou karamelu!☕

Chocolate FiberShake je zase našou najobľúbenejšou príchuťou medzi zákazníkmi, a nie náhodou. Pridali sme doň pravé kakao prémiovej kvality, ocenené cukrármi, importované priamo z Belgicka.


Ak chcete, je to Shake, ak chcete, je do puding🥄🥛


Veľky rozdiel medzi FiberShake-om a bežnými bielkovinovými práškami je, že ak chcete, môžete ho piť z pohára ako koktejl, ale pokiaľ počkáte niekoľko minút, vďaka prospešným vlákninám, ktoré FiberShake obsahuje, zhustne a dosiahne konzistenciu pudingu.

Takto si v priebehu niekoľkých minút môžete pripraviť pudingový dezert božskej chuti, ktorý si môžete vychutnávať hoci aj pridaním nejakej oblohy podľa vlastného výberu!🥄

👉 Náš príbeh:
Activé svoju cestu dobývania začal v októbri 2018, ktorej predchádzali dva roky tvrdej driny, nakoľko do vývoja produktu sme sa pustili ešte v čase, keď sme mali iné zamestnanie - teda sme ho tvorili popri zamestnaní.

Ako mladí zaneprázdnení ľudia, dbajúci o svoje zdravie, sme dlho hľadali pre svoje potreby správne raňajky, ktorých príprava si nevyžaduje veľa času, sú výživné a zasýtia na dlhý čas, navyše aby neobsahovali žiadne sysntetické prísady. Nakoľko sme nenašli nič, čo by zodpovedalo našim požiadavkám, rozhodli sme sa, že si to vytvoríme sami. 😊


Dali sme si za cieľ, že sa pokúsime zdravý životný štýl čo najviac uľahčiť a spríjemniť jedinečným, očarujúcim a inovatívnym produktom. A podarilo sa! 🌟
 

 
Najlepší zdravý nápoj na svete🏆 s chuťovým zážitkom Michelinských hviezd🤩


Výnimočnosť produktu si všimli nielen naši konzumenti, ale aj medzinárodné orgány ocenili vynikajúci produkt!


V roku 2019 activé FiberShake zvíťazil v súťaži Red Dot Design Award. Svojou jednoduchou, čistou eleganciou získal uznanie 24-člennej medzinárodnej poroty v kategórii balenia na jednej z naprestíznejších súťaží na svete v oblasti dizajnu. Jedinečný vzhľad activé FiberShake-u bol uznaný ako najlepší spomedzi 8 697 diel, podobne ako pred časom ocenené svetové značky, ako Siemens, Apple alebo a Bulgari.


Po obale sa do súťaže zapojila aj samotná receptúra.

V roku 2021 v Londýne zvolila porota World Food Innovation Awards (WFIA) FiberShake za nalepší zdravý nápoj na svete.🏆

Na toto ocenenie sme asi najviac hrdí, pretože sa nám podarilo získať prvé miesto medzi takými svetovými firmami, akými sú okrem iného aj Danone, Nestlé a Aldi.

Cieľom ceny, ktorá bola založená v Spojenom Kráľovstve, je, aby pomohla upriamiť pozornosť na inovácie prebiehajúce v potravinárskom priemysle, a tým poskytnúť príležitosť aj pre nás, aby sme sa mohli zviditeľniť na medzinárodnej úrovni.


„Poskytuje vynikajúce riešenie na skutočnosť spôsobujúcu jedno z najčastejších zdravotných problémov dnešných dní, a to na nízky príjem vlákniny, a to tak, že je dostupný v pohodlnej forme, pre konzumentov zabezpečuje chutné vlákniny” – vyjadrila sa porota o activé FiberShake-u.

V roku 2022 sme sa stali hrdými vlastníkmi ďalšieho ocenenia, pretože FiberShake získal cenu Superior Taste Award, čiže potravinársku Michelinskú hviezdu.⭐

Táto cena odzrkadľuje názor 200-člennej poroty, ktorej členovia stoja na vrchole v oblasti gastronómie. Medzi členmi poroty bolo niekoľko šéfov ocenených Michelinskou hviezdou, somelieri ktorí zvíťazili v nejednej súťaži, pýšiac sa okrem iného cenou Bocuse d’Or. Ďalej boli medzi nimi aj takí, ktorí varia prezidentovi Francúzska, alebo aj kráľovnej Anglicka. Porota zahŕňajúca odborníkov gastronómie z 20 krajín disponuje dohromady 86 Michelinskými hviezdami!

Touto cenou dokazujeme, že aj zdravá výživa môže ponúknuť skutočný kulinársky zážitok. 😋

“Vyvinutie zdravého produktu, ktorý disponuje navyše aj mimoriadne lahodnou chuťou, je pre potravinársky priemysel obrovskou výzvou.” - vyjadril sa o veľkosti výzvy Eric de Spolberch, riaditeľ ústavu, ktorý založil cenu Superior Taste Award.



Sledujte nás na Instagrame!

Sledujte nás na Instagrame, ak nechcete premeškať novinky.

 

Košík

Zatvoriť