Získali sme Michelinskú hviezdu potravín

Získali sme Michelinskú hviezdu potravín - activefibershake

FiberShake je nielen najlepším zdravým nápojom na svete, ale od konca júna 2022 aj najchutnejším! A to nielen podľa nás, ale aj podľa šéfov Michelinskej hviezdy, za čo sme dostali, samozrejme, aj ocenenie. 🏆


FiberShake s príchuťou salted caramel, teda slaný karamel, získal na tohtoročnom podujatí International Taste Institute v Buseli ocenenie Superior Taste Award, za mimoriadnu chuť. Shake, ktorý je na trhu iba niekoľko rokov a zabezpečuje príjem vlákniny potrebný pre zdravú výživu, testovalo približne 200 šéfkuchárov. V rámci tzv. “testovania naslepo” a dodržaním mimoriadne prísnych pravidiel, ho ochutnali majstri z 20 krajín, medzi ktorými boli známe tváre, ocenené Michelinskou hviezdou, alebo víťazi súťaže Bocuse d'Or.


Jedno z najvýznamnejších ocenení, ktoré Internationale Taste Institute - podobne ako Michelin Guide - spustilo opäť z dôvodu, aby pomohlo zviditeľniť a oceniť potraviny ponúkajúce mimoriadny gastronomický zážitok.

200 členov poroty pochádzalo z 20 krajín a figurovali medzi nimi mená takých osobností, ako Alain Nonnet (2 Michelinské hviezdy), Gaetano Raguni (víťaz Bocuse d'Or v Taliansku v r. 2017), alebo Bernard Vaussion (šéfkuchár francúzskeho prezidenta).

Členovia poroty disponujú dokopy neuveriteľným počtom - vlastnia dokopy 86 ks Michelinských hviezd. Záznam zo súťaže si môžete pozrieť tu:


Naša radosť z ocenenia je o to väčšia, že táto súťaž vo svojom základe ani nie je o zdravých jedlách. Víťazstvo bolo spravidla pridelené takým produktom, ako napríklad hľuzovkový olivový olej, alebo čokoládové truffle - bonbóny tvarom pripomínajúce hľuzovky.

Obdobie riadiace sa heslom “Zdravé jedlá nemôžu byť chutné” by sme tak týmto aj ukončili.🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♀️


Pokiaľ teda ešte stále váhate, či FiberShake vyskúšate, a nepresvedčili vás ani pozitívne ohlasy našich zákazníkov, možno vás teraz presvedčí názor 200 známych šéfov! 😊

Pri vytvorení activé FiberShake bolo naším cieľom ponúknuť zdravé jedlo s minimálnym časom na prípravu, ktoré z hľadiska chuti nebude vyžadovať žiadne kompromisy. Názor poroty pozostávajúcej z medzinárodných osobností potvrdil, že sme vytýčený cieľ splnili. Naši zákazníci si môžu vychutnať vlákninu podporujúcu zdravé trávenie, v obzvlášť lahodných príchutiach.


 

Sledujte nás na Instagrame!

Sledujte nás na Instagrame, ak nechcete premeškať novinky.

 

Košík

Zatvoriť